تلفن: 86013025 مشاوره مستقیم: 09198891600 ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
نیلینگ چیست؟
نیلینگ(nailing) برای ایجاد ثبات در خاک مناطقی که احتمال لغزش دارند، استفاده می شود. در روش نیلینگ به همراه گودبرداری خاک، با قرار دادن میله های تقویت کننده فولادی، از حرکت و لغزش خاک جلوگیری کرد.
نیلینگ خاک نیروی مقاومت در برابر شکست شیب را فراهم می کند . روند ساخت آن سریع تر از روش های مشابه دیگر است . روش ساخت با حفاری در خاک با استفاده از دستگاه حفار که ممکن است دریل واگن باشد، شروع می شود. پس از تکمیل حفاری، عمق دقیق آن باید توسط مهندس ژئوتکنیک ارائه ، و میله های نیلینگ باید در سوراخ حفر شده قرار داده شود. سپس، آن را باید به خاک(grouted) تزریق نمود. برای ایجاد ساختاری شبیه به یک دیوار، پس از قرار دادن نیلینگ ، یک لایه شاتکریت برای محافظت از نیلینگ در معرض هوازدگی و ایجاد یکپارچگی پاشیده می شود.
تاندون های فلزی معمولا از 0.8-2.0 میله اینچی با قدرت عملکرد در محدوده 60-72 KSI تشکیل شده است. زهکشی یکی از جنبه های مهم ایمنی دیوار نیلینگ خاک است. معمولا از عناصر مصنوعی قرار داده شده بین شات کرت و خاک حفظ و یا لوله های مشبک استفاده می شود.
چال تزریق نیلینگ خاک معمولاً دارای حداقل قطر 4 اینچ است. برای حفظ یکنواختی ضخامت ملات در اطراف چال، سنترلایزر در اطراف نیلینگ خاک قرار داده می شود. برای نیلینگ دائم ، ممکن است از پوشش اپوکسی با پوشش محافظ برای حفاظت در برابر خوردگی نیل استفاده شود .
توصیه می شود در خاک های رسی خالص و یا ماسه هایی که فاقد چسبندگی هستند و در آن انسجام خاک حداقل است، از روش نیلینگ استفاده نشود.
مزایای نیلینگ خاک و محدودیت ها
برخی از محدودیت ها از nailing خاک می تواند :
آدرس: تهران - جلا آل احمد- ساختمان مهرگان واحد14
خط ویژه: 87-88243988 و 86013025(021)؛ ایمیل: Pooyafonoon@gmail.com
کلیه حقوق این سایت متعلق به گروه مهندسی پویافنون می باشد. صفحه نخست | درباره ما | تماس با ما | ارزیابی کارفرمایان | اخبار